Tillbaka

 

S*Riising Beauty´s Anakin Skywalker (Firren)

 Så här bra kan man få det om man har turen att bli omplacerad hos en underbar familj där det dessutom finns ett litet härligt yrväder till raggdoll som heter Kajsa. Vilket "Firren", som han kallas, behöver då han under sitt första halvår drog på sig en rejäl mage.

Det är inte lätt att hitta bra hem åt kattungar när man säljer dem och att hitta ett bra hem åt en omplacering som hunnit bli en ranglig tonåring är svettigt värre. Men efter en kort mellanlandning hemma hos oss fick Anakin flytta till Värmland där han visade redan efter 5-10 minuter, -här vill jag bo!

Tack Annelie med familj=)

     

S*Riising Beauty´s Prinsessan Leia

  Det är så härligt när man åker och hälsar på kattungar man sålt hos deras familjer och ser att de verkligen har hittat sitt rätta hem. Leia har, som den prinsessa hon är, hittat sitt kungarike hos Micke och hans familj i Avesta. Att hon har vuxit och blivit en vacker katt behöver jag inte säga, det syns på bilderna=)   

 

S*Riising Beauty´s Hera

 Hera blev nominerad och fick mycket beröm på sin första utställning, bara 6 månader och redan så vacker! Gammelmatte är såå stolt=) Till vardags har hon det skönt i Oslo med Sonja och sina skogiskompisar.

 

S*Riising Beauty´s Eros som kallas Timmy till vardags, har blivit en riktig norsk gut och har det så här skönt hos Anette och Elise i Oslo. Vem har sagt att man inte kan sova skönt på en sten?

       

 

  S* Riising Beauty´s Balder

Balder 8 mån, här tillsammans med sin underbara matte Rosie.

  Balder är en härlig kille med ett underbart temperament som älskar att bada=)

Han har vuxit på sig rejält och kommer säkert att bli lika stor som pappa Milton en dag.

         

   Balder försöker tillsammans med bästa kompisen Saga  fånga en nattfjäril, kan någon vara snäll och öppna fönstret?

                                                                       

 

 Min dotter Jessicas katter Arwen och Lotus.

Riktiga mystjejer=)

                     Arwen                                   

 

Lotus